Média

Kiterjesztett maximalizmus

Tervezői szemlélet, mérnöki minőség és a részletekre való maximális odafigyelés – ezt kínálja ügyfeleinek a FITOUT ZRT. A hazai irodakivitelezés meghatározó szereplője 15 év tapasztalatával és szakértelmével mutat túl az  átlagos generál kivitelezésen.

Mesterségem címere - Mini loft a Révész utcában

A 20. század vége – 21. század eleje az ipari épületek nagy felfedezésének érája, A rácsodálkozásé, amellyel ezekhez az egykor alapvetően nem építőművészeti szándékkal létrehozott, hanem a gazdaságosság obligói mentén emelt épületek praktikuma esztétikummá; a zakatoló gépsorok, a felhalmozott raktárkészlet hatalmas csarnokai humánummal teli terekké alakulnak tudatunkban (tudatalattinkban).

Interjú Pálffy András és Szűcs László építészekkel

A bérlemények kialakításánál a FITOUT kifejezést úgy értelmezitek magyar szóhasználattal, mint ’komplex befejező szakipar’. Cégnevetek egyúttal magára a tevékenységetekre is utal. Mit jelent pontosan ez a hazánkban még viszonylag újnak számító munkamódszer?

Változó idők, változó tempó - Interjú a Fitout International ügyvezetőivel

Lassul, szinte áll az építőipari teljesítés, ez ma már közhellyé lett megállapítás. Közben arról semmit sem hallunk, hogy ebben a stagnálásban kik azok, akik működnek, esetleg fejlődnek, és a továbblépés, a prosperitás eléréséhez milyen megoldásaik vannak. Alább hurráoptimizmus helyett tényszerű válaszokat kapunk.

Budapest Anzix - Új boutique hotel Pesten

Június közepétõl fogad vendégeket a Paulay Ede utcában található Casati Budapest Hotel. Tereire a kortárs nemzetközi irányzatok és Budapest-idézetek sajátos kombinációja jellemző, mindez pontos és nívós kivitelben. Ráadásul 2 in 1, avagy általa egy boutique hotellel, plusz egy kortárs képzőművészeti galériával is gazdagodott Budapest.