Hírek

2018
09.19.

HOGYAN ÉPÍTSÜNK SAJÁT IRODAHÁZAT? – BESZÉLGETÉS PÁLFFY ANDRÁSSAL

Múlt héten került sor a Ferrum Irodaház bokrétaünnepségére a Lomb utcában. Ennek apropóján beszélgettünk Pálffy Andrással, a fejlesztő FITOUT Zrt. vezérigazgatójával arról, hogy az elmúlt 15 évben hová fejlődött a cég, és hogyan jutott el a belső szakipari munkáktól az irodaház-fejlesztésig.

2018
09.11.

ÉPÜL A FERRUM IRODAHÁZ A VÁCI ÚT MENTÉN. ÚJ IPARI GYÖNGYSZEM A LOFT SZERELMESEINEK

Ma ünnepélyes keretek között tartották meg a Ferrum Irodaház bokrétaünnepét. A Váci út mentén, a Lomb utcában található indusztriális épület ötezer négyzetméternyi irodaterülettel várja majd a bérlőket. A FITOUT Zrt. fejlesztésében újjászülető ingatlan a tervek szerint 2019 nyarán nyitja meg a kapuit.

Teljes cikk: http://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/pl-a-ferrum-irodahz-a-vci-t-mentn-j-ipari-gyngyszem-a-loft-szerelmeseinek/135132

2018
06.15.

Kiterjesztett maximalizmus

Tervezői szemlélet, mérnöki minőség és a részletekre való maximális odafigyelés – ezt kínálja ügyfeleinek a FITOUT ZRT. A hazai irodakivitelezés meghatározó szereplője 15 év tapasztalatával és szakértelmével mutat túl az  átlagos generál kivitelezésen.

Cikk:

https://forbes.hu/tamogatoitartalom/kiterjesztett-maximalizmus/

2018
03.20.

RENESZÁNSZ A VÁCI ÚTON - A FITOUT ZRT. nyerte a BALANCE HALL IRODAHÁZ generálkivitelezési munkáit

A FITOUT ZRT. nyerte a Balance Office Park fejlesztés záró 15.000 négyzetméteres irodaépületének, a BALANCE HALL irodaház generálkivitelezési munkáit.

A Balance Building és a Balance Loft irodaház fejlesztését követően 2018. április elején kezdődnek meg a kivitelezési munkák, várható átadás 2019. negyedik negyedév.


2017
09.13.

LEED PLATINUM MINŐSÍTÉST KAPOTT A FITOUT ÁLTAL KIVITELEZETT CITIBANK IRODA

Az ARÉNA CORNER irodaház földszintjén található FITOUT ZRT. által kivitelezett CITIBANK IRODA megkapta a LEED legmagasabb PLATINUM minősítését.

2017
02.03.

DÖNTŐS

Az idén VII. alkalommal megrendezésre került IRODA.HU gálán eredményt hirdettek 136 pályázó között 14 kategóriában. Az ÉV TERVEZETT KERESKEDELMI PROJEKTJE kategóriában döntős lett a FERRUM IRODAHÁZ fejlesztésünk. Gratulálunk az összes győztesnek és mind az összes résztvevőnek. http://azevirodaja.hu/verseny/2016

2017
01.19.

Legújabb folyó munkánk - Balance loft

Újabb különleges budapesti irodaépülettel ismerkedhetnek meg az egyedi megoldások iránt érdeklődők. A CPI Hungary folytatja felújítási programját, amelynek keretében újabb rekonstrukció indult 2016. augusztusában a Váci úti irodafolyosón elhelyezkedő Balance Office Parkban, ahol korábbiakban májusban adták át a teljes körűen átalakított Balance Building irodaházat. Most a parkban található régi gyárépületet alakítják át exkluzív, loft típusú irodaházzá.. További részletekért kattints a linkre: http://realista.hu/ingatlanpiac/megkezddtt-a-balance-loft-fejlesztse-a-vci-ton/131480

2017
01.19.

Asso99 Magyar Bajnokság Fitout támogatással

A 2016-os Asso99 Magyar Bajnokságon a Fitout által szponzorált Fantomasso kemény küzdelmek után ismét bajnok lett! Gratulálunk a Fantomasso teljes legénységének!

2017
01.19.

Neveztünk az Év Tervezett Projektje 2016 versenyre

Meglévő épületegyüttes értékeinek megmentése az épület korszerűsítésével. További részletekért kattints a linkre: http://azevirodaja.hu/nevezok/700